Loopbaanbegeleiding

Je zit met tegenzin in de auto naar je werk of je opent je laptop voor de zoveelste online meeting. Stress, vermoeidheid, deadline, die ene collega, lange dagen. Zucht! Natuurlijk heeft iedereen dit gevoel wel eens. Wat als je blijft twijfelen? Is deze baan het nou echt voor jou? De nieuwe droombaan is een grote desillusie, en nu? Of je hebt het gevoel dat je je talenten niet kwijt kan. Je weet zeker dat je zo niet verder wilt, maar wat dan wel? Wees gerust! Je staat er niet alleen voor. Als loopbaancoach help ik je om je loopbaanvraagstuk aan te pakken en ondersteun je bij het maken van keuzes.

Je ervaart weer balans en je durft/wilt/kunt richting aan jouw leven geven.

Loopbaanbegeleiding - Meike Coacht - Loopbaanadvies

In verbinding

Het belang van verbinding op de werkvloer wordt vaak onderschat. Verbinding, top-down, horizontaal, verticaal etc. het maakt niet uit. Maar allereerst moet je in verbinding staan met jezelf. Met alle aspecten die jij jíj maakt. Het is belangrijk om te weten wat jouw belemmeringen en overlevingsmechanismen zijn, wat je drijfveren en (wie) je persoonlijke inspiratiebronnen alsook je zelfbeeld en waarden zijn. Dit om zo meer zicht te hebben op het hoe en waarom van je gedrag én om inzicht te krijgen in wat je aan wilt passen om dit gedrag effectiever in te zetten.

Loopbaancoach

Als loopbaancoach bied ik onafhankelijke coaching op maat. Het kan zijn dat je op verzoek van jouw werkgever bij mij terecht komt, maar ik volg samen met jou jóuw proces. We kijken samen wat bij jou past en voor jou het beste is. We gaan aan de slag met je dromen, ambities, de dingen waar je tegenaan loopt, waar je blij van wordt en die je energie geven of juist energie kosten.

Loop je met dit soort vragen:

Dan help ik je graag als loopbaancoach bij het beantwoorden van jouw vragen zodat je weer in je kracht gaat staan en kiest vanuit je hart.

Inspiratie tip: lees mijn blog: Voor wie is loopbaanbegeleiding geschikt?

Loopbaanadvies: hoe ziet een traject eruit?

Het loopbaanadvies traject bestaat uit gemiddeld 6-8 gesprekken. Waar nodig, maak ik gebruik van testen die we samen nabespreken. We kijken wat de herkenningspunten over jou zeggen, wat je ermee wilt en kunt doen. Wat drijft en motiveert je? Wat vind jij belangrijk in je werk en wat geeft jou energie? Vervolgens gaan we aan de slag met het (her)ontdekken van jouw interesses, talenten, drijfveren en waar je blij van wordt. We kijken op welke plek jij het beste tot je recht komt. Maar ook naar de wijze waarop jij in het verleden keuzes hebt gemaakt en op basis waarvan deze keuzes genomen zijn. We kijken naar de ‘Rode Draad’ in jouw verhaal.

Dit alles geeft jou meer inzicht in jouw kwaliteiten, interesses en capaciteiten. Zodra we al deze zaken hebben besproken en hebben beoordeeld op het feit of ze ‘nuttig’ dan wel ‘werkend’ voor je zijn, maken we stap voor stap een persoonlijk plan dat bij jou past! Een plan met concrete stappen om te komen tot een keuze die jou weer energie, kracht en balans brengt.

De investering die je doet is afhankelijk van het feit of je het traject als particulier volgt of dat je deze via je werkgever aangeboden krijgt. Als particulier heb je in veel gevallen recht op een gedeeltelijke teruggave via de Belastingdienst.

Een eerste kennismaking (telefonisch of via Zoom/Skype) is gratis. Kies je er daarna voor om samen aan de slag te gaan, dan kun je kiezen voor een pakket van 6 sessies. De kosten voor jou als particulier zijn € 899,- incl. BTW. Blijk je meer tijd nodig te hebben, dan volgt een nieuwe offerte. Voor je werkgever maak ik graag een aparte offerte op. 

Bel of mail me voor een gratis kennismakingsgesprek. Of vul onderstaand formulier in.

* Verplicht veld